Tjenester innen varmepumper, eiendomsdrift og maskinutleie

Levering i hele Norge

Levering i hele Norge

Våre bestselgende varmepumper

Vi har solgt og montert hundrevis av varmepumper i Rygge, Moss og store deler av Østfold. Dette er våre bestselgere fra velkjente Mitsubishi. Mitsubishi varmepumper har i en årrekke blitt kåret til best i test. Spør oss om hva som kan passe for deg – Kontakt oss for gratis befaring!

Mitsubishi

Kaiteki 6300
På japansk betyr Kaiteki «komfortabel». Kaiteki gir deg kraftig varmekapasitet og unike komfortfunksjoner i et tidløst design.

Mitsubishi

KAITEKI 6600
Bestselgeren som produserer hele 5,2 ganger mer varme enn elektrisk oppvarming, og du vil kutte vesentlig på dine oppvarmingskostnader.

Mitsubishi

IGURU 6600
IGURU er vår nyeste varmepumpe. Vi kaller den vår «lille tøffing» fordi den gjør én ting svært effektivt uten å ta stor plass. Den gir deg varme. Helt enkelt.

Mitsubishi

Kirigamine FURO 4300
På japansk betyr Kaiteki «komfortabel». Kaiteki gir deg kraftig varmekapasitet og unike komfortfunksjoner i et tidløst design.

Info om våre varmepumper

Kaiteki varmepumper mitsubishi

Kaiteki 6300

På japansk betyr Kaiteki komfortabel. Denne modellen tilbyr kraftig varmekapasitet og unike komfortfunksjoner i et tidløst design. Med energieffektivitet og kostnadsbesparelser kommer Kaiteki i 3 størrelser: 6300, 6600 og 8700, med valgmuligheter for innedel i 4 farger. Kaiteki 6300 gir hele 5,2 ganger mer varme enn elektrisk oppvarming samtidig som den har betydelig redusering av oppvarmingskostnader. Utstyrt med innebygd WiFi og avansert teknologi, gir den også utmerket kjølefunksjon på varme sommerdager.

Kaiteki 6600

Kaiteki er utstyrt med en kraftig og svært energieffektiv kompressor som bruker Hyper Heating-teknologi for å levere jevn og kraftig varme, selv under ekstreme kuldeperioder. Den tåler temperaturer helt ned til -35°C, testet og bekreftet av uavhengige laboratorier. Fabrikkgarantien sikrer varmekapasitet ned til -25°C. Ved -25°C gir Kaiteki 6600 en imponerende varme på 3100W,  tilsvarende varmen fra tre vanlige panelovner.
Kaiteki Perlehvit Varmepumpe Soverom
Iguru 6600 varmepumpe i klassisk stue

IGURU 6600

Kompakt og solid: IGURU har vår mest kompakte innedel med Hyper Heating, kun 28 cm høy og 83,8 cm bred. Det gjør modellen svært plasseringsvennlig, og innedelen kan monteres på diskré plasseringer. IGURU er spesialutviklet for Skandinavia med fabrikkgarantert drift ned til -25°C og leveres i 3 størrelser – IGURU 6200, 6600 og 7800. Alle benytter det miljøvennlige kjølemediet R32, og har god kjøling på varme sommerdager.

Kirigamine FURO 4300

Kaiteki er utstyrt med en kraftig og svært energieffektiv kompressor som bruker Hyper Heating-teknologi for å levere jevn og kraftig varme, selv under ekstreme kuldeperioder. Den tåler temperaturer helt ned til -35°C, testet og bekreftet av uavhengige laboratorier. Fabrikkgarantien sikrer varmekapasitet ned til -25°C. Ved -25°C gir Kaiteki 6600 en imponerende varme på 3100 W og oppnår en COP på 2, tilsvarende varmen fra tre vanlige panelovner.
Mitsubishi Kirigamine Furo Gulvmodell varmepumpe

Våre varmepumper gir deg

Lun varme Kjøling Bedre økonomi

Kontakt oss om du har spørsmål om våre varmepumper.
eller bestill gratis befaring for å få tips og råd om varmpepumpe

Hvordan velge varmepumpe

Luft til luft vamepumpe

Luft til luft varmpepumper

Luft-til-luft-varmepumper benytter energien fra uteluften til å varme opp- eller kjøle ned luften inne. Varmepumpens innedel suger luft inn og gjennom et register som kjøler ned eller varmer opp luften før den blåses ut i rommet.Dette er den vanligste varmepumpen i Norge. Den fungerer godt i både leiligheter, rekkehus, eneboliger, tomannsboliger og på hytta.

Luft til vann varmepumpe

Luft-til-vann-varmepumper benytter energien fra uteluften til å varme opp boligen og tappevannet. Energien den produserer overføres til en varmeveksler som varmer opp husstanden gjennom vannbåren gulvvarme, radiatorer eller viftekonvektorer. Produksjonen av varmtvann skjer i varmesentralens integrerte varmtvannsbereder, eller ved forvarming til ekstern bereder. Dette er den nest vanligste varmepumpen i Norge.

Luft til vann varmepumpe

Vi hjelper deg med å velge riktig varmepumpe

Stillegående Driftsikker Økonomisk

Kontakt oss om du har spørsmål om våre varmepumper.
eller bestill gratis befaring for å få tips og råd om varmpepumpe

Vi leverer og monterer varmepumper i hele Mossedistriktet!

Vi er en etablert aktør som leverer varmepumper i Moss, Rygge, Jeløy, Råde, Våler – kort sagt i hele Mossedistriktet. Vi kan også ta på oss oppdrag i Sarpsborg, Fredrikstad og Halden eller mot Oslo; i Son, Vestby, Ås. Ønsker du å se hvordan mulighetene er for montering eller oppvarming i ditt hus kan vi komme på gratis befaring for å svare på dine spørsmål om varmepumper og komme med anbefalinger tilpasset din bolig. Ta kontakt via knappen under så setter vi opp en befaring.

GRATIS BEFARING

Prisforespørsel

Fyll ut skjemaet så kommer vi tilbake til deg så fort vi kan.

Fyll ut skjemaet også tar vi kontakt fortløpende.

Kontaktinfo